Nadeszła długo wyczekiwana wiosna, czas pikników, spotkań w plenerze i przyjęć w ogrodzie.
Jeśli:
to…
…nie może zabraknąć Cię w sobotę 23 kwietnia w Warszawie na warsztatach – całkowicie roślinnych i bezglutenowych!
Tym razem spotykamy się w nowym, pięknym, profesjonalnie wyposażonym usytuowanym w centrum miasta studiu „Małe Przyjemności”. Jego przestronne wnętrze powstało, by czerpać radość ze wspólnego przygotowywania i celebrowania posiłków.
Warsztaty rozpocznie krótka część teoretyczna, w której „weźmiemy pod lupę” zagadnienie mąki bezglutenowej. Przygotujemy dwie domowe mieszanki na bazie naturalnie bezglutenowych ziaren. Omówimy również wszystkie przepisy. Zwrócimy uwagę na najważniejsze punkty. Powiemy których składników nie można pominąć, a które z powodzeniem da się zastąpić innymi.
sycące
słodkie:
i orzeźwiającą:
Koszt udziału wynosi 225 PLN.
Każdy z uczestników otrzyma też mały prezent w postaci polskich, zupełnie bezglutenowych słodyczy od właścicieli małych manufaktur produkujących wspaniałe, dobrej jakości produkty.
Ilość miejsc ograniczona!
Chęć udziału zadeklaruj drogą mailową na adres: warsztaty@natchniona.pl. Pisząc, dodaj ewentualne informacje o innych nietolerancjach lub alergiach, co umożliwi mi dostosowanie przepisów do Twoich potrzeb. Ostateczne potwierdzenie udziału stanowi uregulowanie pełnej kwoty.
Do zobaczenia w sobotę, 23 kwietnia!
Weronika
Tymi słowami zaczyna się książka mojej Mamy. Uważam, że doskonale pasują one również do mojej historii. Kiedy poszłam do szkoły, od rówieśników odróżniał mnie wyraźnie niższy wzrost i bardzo szczupła sylwetka.
Czytaj więcej
[instagram-feed]
Odkąd rozpoczęłam eksperymenty nad stworzeniem czegoś, co mogłabym jeść nie obawiając się glutenu, gotowanie i pieczenie stało się moją wielką pasją i pozytywną „obsesją”. Pomyślnie udało mi się przebrnąć przez wiele niepowodzeń. Moim udziałem był też niejeden mniejszy czy większy sukces. Wszystko to sprawiło, że dziś w pełni mogę cieszyć się przebywaniem w kuchni i dzieleniem się moimi osiągnięciami z innymi. Jestem szczęśliwą autorką książki, traktującą publikowanie na blogu jak pracę zawodową, dla której wstaję każdego ranka. Moja kuchnia to miejsce bezglutenowe i wegetariańskie oraz coraz częściej zupełnie bezmleczne. Serdecznie zapraszam!
Copyright © Natchniona.pl 2018. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Witam, w jakich godzinach odbywają się warsztaty? Pozdrawiam, Agnieszka
Rozpoczynamy o 14.00. Spotkanie potrwa do 4 h