Choć wspomnienia już nieco przykurzone, w Warszawie było tak…
Do poprowadzenia warsztatów zostałam zaproszona przez Zarząd Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej- ludzi o wielkich sercach. Wraz z dziećmi i młodzieżą a następnie grupą nowo zdiagnozowanych dorosłych, upiekliśmy piękne chleby, mocno czekoladowe brownie, mnogość babeczek ze śliwkami, biszkopty, pizze a na deser deserów tort piętrowy.
Dziękuję tak licznie przybyłym uczestnikom. Był czas na wątpliwości, uśmiech, rozmowę, nadzieję i pyszne jedzenie. Każde życzliwe słowo budowało.
Kolejny warsztat w Szczecinie. Już niebawem
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.
Tymi słowami zaczyna się książka mojej Mamy. Uważam, że doskonale pasują one również do mojej historii. Kiedy poszłam do szkoły, od rówieśników odróżniał mnie wyraźnie niższy wzrost i bardzo szczupła sylwetka.
Czytaj więcej
[instagram-feed]
Odkąd rozpoczęłam eksperymenty nad stworzeniem czegoś, co mogłabym jeść nie obawiając się glutenu, gotowanie i pieczenie stało się moją wielką pasją i pozytywną „obsesją”. Pomyślnie udało mi się przebrnąć przez wiele niepowodzeń. Moim udziałem był też niejeden mniejszy czy większy sukces. Wszystko to sprawiło, że dziś w pełni mogę cieszyć się przebywaniem w kuchni i dzieleniem się moimi osiągnięciami z innymi. Jestem szczęśliwą autorką książki, traktującą publikowanie na blogu jak pracę zawodową, dla której wstaję każdego ranka. Moja kuchnia to miejsce bezglutenowe i wegetariańskie oraz coraz częściej zupełnie bezmleczne. Serdecznie zapraszam!
Copyright © Natchniona.pl 2018. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Było pięknie i smacznie! Aż chcę się jeszcze i jeszcze.
Było pysznie, czekamy na powtórkę
Ale fajnie. Miałaś swoje własne warsztaty!